Computerservice Oisterwijk - Persoonlijke ondersteuning voor al uw ICT vraagstukken

Werkwijze

Zakelijke klanten
Bent u als bedrijf op zoek naar een stabiele en meedenkende IT partner, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Computerservice Oisterwijk is een kleinschalig bedrijf, waardoor u geen “nummer in de rij” bent. Wij staan voor persoonlijk contact en denken graag proactief met de klant mee. Wij beheren en onderhouden diverse zakelijke omgevingen van 1 tot maximaal 20 werkplekken. Tijdens een persoonlijk gesprek, vertellen wij u graag wat we voor u kunnen betekenen en wat u van ons kunt verwachten.

Particuliere klanten
Computerservice Oisterwijk helpt ook nog steeds graag de particuliere klanten met al hun IT problemen en vragen. U kunt bij ons op kantoor langs komen op afspraak of wij komen bij u thuis. Als u contact met ons opneemt via e-mail, telefoon of de website, zullen wij met u een afspraak in plannen en in veel gevallen telefonisch al kunnen aangeven wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten hier voor zijn.

Op maandag 12 en dinsdag 13 februari zijn wij gesloten. Voor een zakelijk spoedgeval op een van de door ons geleverde diensten, vragen wij u een e-mail sturen naar spoed@computerserviceoisterwijk.nl Contact
+ +