Computerservice Oisterwijk - Persoonlijke ondersteuning voor al uw ICT vraagstukken

Werkwijze

Zakelijke klanten
Bent u als bedrijf op zoek naar een stabiele en meedenkende IT partner, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Computerservice Oisterwijk is een kleinschalig bedrijf, waardoor u geen “nummer in de rij” bent. Wij staan voor persoonlijk contact en denken graag proactief met de klant mee. Wij beheren en onderhouden diverse zakelijke omgevingen van 1 tot maximaal 20 werkplekken. Tijdens een persoonlijk gesprek, vertellen wij u graag wat we voor u kunnen betekenen en wat u van ons kunt verwachten.

Particuliere klanten
Computerservice Oisterwijk helpt ook nog steeds graag de particuliere klanten met al hun IT problemen en vragen. U kunt bij ons op kantoor langs komen op afspraak of wij komen bij u thuis. Als u contact met ons opneemt via e-mail, telefoon of de website, zullen wij met u een afspraak in plannen en in veel gevallen telefonisch al kunnen aangeven wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten hier voor zijn.

In verband met vakantie zijn wij gesloten van 25-10-2021 t/m 29-10-2021. Voor een zakelijk spoedgeval op een van onze diensten, vragen wij u een mail te sturen naar spoed@computerserviceoisterwijk.nl. Voor alle overige vragen, kunt u alvast een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Wij zullen na deze vakantie direct contact met u opnemen.Contact
+ +