Computerservice Oisterwijk - Persoonlijke ondersteuning voor al uw ICT vraagstukken

Cloud diensten

Waarschijnlijk hoort u de laatste tijd ook steeds meer de term “Cloud diensten” of “Werken in de cloud” voorbij komen. Cloud diensten zijn volgens ons steeds belangrijker om uw onderneming zo effectief mogelijk te laten werken zonder aanschaf en onderhoud van apparatuur zoals servers en back-up apparaten. Ook hoeft veel software niet meer aangeschaft te worden, maar wordt dit in de cloud gehuurd voor een bepaalde periode. Tijdens de corona pandemie zijn de cloud diensten ontzettend belangrijk gebleken om medewerkers efficiĆ«nt thuis te kunnen laten werken. Computerservice Oisterwijk levert diverse cloud diensten voor de zakelijke klanten.

Zo leveren wij virtuele servers waar uw medewerkers op in kunnen loggen, zonder dat ze op een vaste plek hoeven te zitten. Computerservice Oisterwijk is officiƫle partner van Microsoft en kan daarom alle Microsoft 365 diensten leveren en beheren. Maar ook back-up en beveiliging draait steeds vaker via verschillende cloud diensten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan. https://computerserviceoisterwijk.nl/contact/